*Trovet

Producten van *Trovet

Trovet voeding en supplementen

Trovet levert sinds 1981 hoogwaardige voeding met een uitgebalanceerde receptuur voor hond, kat, konijn en cavia.

 • De Trovet voeding is exclusief via de dierenarts verkrijgbaar en bestaat voornamelijk uit speciale dieetvoeding.
 • Alle Trovet producten zijn, op basis van de meest recente inzichten op het gebied van voeding ontwikkeld, bevatten enkel hoogwaardige grondstoffen en zijn vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen.
 • Trovet heeft het vegetarische productkeurmerk voor haar Trovet Exclusion NVD voeding en het Cites certificaat voor het Trovet Mobility voedingssupplement.
 • Trovet producten onderscheiden zich door een gunstig prijsniveau.

Trovet voer van de dierenarts

Mogelijk is het merk Trovet u onbekend, hetgeen op zichzelf niet verwonderlijk is. Het Trovet assortiment is namelijk uitsluitend via de dierenarts verkrijgbaar en bestaat naast enkele onderhoudsvoeders voor volwassen dieren, hoofdzakelijk uit zogenaamde dieetvoeding. Dit zijn volledige, speciale voeders voor honden en katten met een aandoening (bijvoorbeeld problemen met nieren of huid en vacht), die een speciale ondersteunende voeding behoeven.

Trovet Treats en dieetvoeding

Daarnaast omvat het Trovet assortiment speciale treats/beloningssnoepjes die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Ook voor de normale gezonde hond en kat biedt Trovet een aantal hoogwaardige, smakelijke voeders.

Nederlands merk

Trovet is een Nederlands merk en al sinds eind jaren zeventig op de markt. Dus ondanks dat het voor u misschien nieuw is, beschikt Trovet over langdurige kennis en ervaring op het gebied van speciale voeding voor honden en katten. Deze kennis wordt ingezet voor het up-to-date houden van het bestaande assortiment en het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten.

30 jaar historie

Alle Trovet producten zijn, op basis van de meest recente inzichten op het gebied van voeding, speciaal voor dierenartsen ontwikkeld. Dierenartsen stellen extra strenge kwaliteitseisen aan de producten in hun kliniek. Zij verkopen alleen producten met een constante samenstelling en kwaliteit waarvan de werking bewezen is. Alleen dan kan een (dieet)voeding een vertrouwd onderdeel uitmaken van de voorgeschreven therapie. De Trovet producten voldoen al ruim 30 jaar aan deze door de dierenartsen gestelde strenge kwaliteitseisen. Met recht mag Trovet een merk heten met ervaring en langdurig tevreden gebruikers.

Voor de Trovet producten worden alleen hoogwaardige grondstoffen gebruikt. Uiteraard zijn alle Trovet producten vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. De uitstekende smaak komt volledig van de natuurlijke, hoogwaardige grondstoffen. Het resultaat is het Trovet assortiment waarvan uw hond of kat met smaak een gezond leven lang kan eten.

Voedingssupplementen voor blaas, spijsvertering en pancreas van hond en kat

Trovet Digestion Support | PES

Digestion Support is een voedingssupplement voor volwassen honden en katten ter compensatie van een slechte spijsvertering bij pancreasaandoeningen zoals acute- en chronische pancreatitis en Exocriene Pancreas Insufficiëntie (EPI).

Kenmerken van Digestion Support:

 • Bevat lipase, amylase en protease ten behoeve van de vertering van vet, koolhydraten en eiwitten.
 • Zorgt voor een verbeterde vertering en absorptie van eiwitten. Dit resulteert in een vermindering van eiwit-fermentatie en productie van schadelijke bijproducten. Hierdoor kunnen secundaire darmproblemen worden voorkomen.
 • Hypoallergeen door de afwezigheid van serumeiwitten en structurele eiwitten en om deze reden geschikt om te combineren met een hypoallergeen dieet in geval van voedselovergevoeligheid.

Trovet Intestinal Support | FBS

Intestinal Support is een voedingssupplement, samengesteld om honden en katten te ondersteunen bij een breed scala aan darmproblemen.

Kenmerken van Intestinal Support:

 • Inzetbaar ter ondersteuning van de darmen.
 • Fructo-oligosacchariden (FOS) stimuleren de groei van ‘goede bacteriën’ in de darm.
 • Manno-oligosacchariden (MOS) hebben een positief effect op de darmgezondheid.
 • Betaglucanen ondersteunen het immuunsysteem.
 • Bentoniet bindt zware metalen, gifstoffen en pathogene bacteriën.
 • Psyllium absorbeert vocht in de darmen en helpt diarree te voorkomen. Door de peristaltiek op gang te brengen, vergemakkelijkt psyllium het ontlasten in geval van constipatie.
 • Hypoallergeen voedingssupplement door de afwezigheid van eiwitten en om deze reden geschikt om te combineren met een hypoallergeen dieet in geval van voedselovergevoeligheid.
 • Inzetbaar als aanvullende vezelbron bij droogvoeders.

Trovet Anti Struvite | UAS

Anti Struvite is een voedingssupplement voor volwassen honden en katten met struvietgruis en -stenen.

Kenmerken van Anti Struvite:

 • Urine pH van 5.8-6.4 draagt bij aan het oplossen of voorkomen van struviet.
 • Hypoallergeen voedingssupplement door de afwezigheid van intacte eiwitten en om deze reden geschikt om te combineren met een hypoallergeen dieet in geval van voedselovergevoeligheid.
 • Smakelijke tabletten met een breukstrip zijn eenvoudig te doseren.
4.8 van de 5 uit 40.337 beoordelingen
Goed telefonisch contact over de…

Goed telefonisch contact over de voorraad en vlotte levering.

klant C. can Heiningen, 03-11-19 09:54
Snelle levering....

Snelle levering..... Overzichtelijke site.

Melanie Joosten, 22-06-19 10:24
Snelle levering

Snelle levering

Antoinette Leutholff, 25-06-19 06:48
Snelle levering top !!

Snelle levering top !!

Kitty Bolhuis, 11-06-19 17:56
Snelle levering helemaal top

Snelle levering helemaal top. Produkt top!

Ingrid Nahumury, 05-11-19 10:15
Totaal 0 Producten
Totaal 0 Producten
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Totaal 0 producten