TAP Health

Producten van TAP Health

TAP Health producten willen de balans bij uw huisdier op een diervriendelijke en gemakkelijk toepasbare manier herstellen.

  • Oprichters Jan van de Kar en Herman Ottenheijm hebben hun kennis uit de dierenspeciaalzaak en uit de boerderijdierenvoeding gebundeld en benut voor de productie van de TAP Health producten voor huisdieren.
  • Het extraheringsproces van de kruiden voor de bereiding van de TAP Health tincturen gebeurt nog steeds in glazen stolpen. 
  • Alle TAP oertincturen uit Zwitserland worden volgens de HAB 2000 methode en PIC/S/GMP vervaardigd.

Filosofie TAP Health

De filosofie achter TAP Health: breng dieren in hun meest optimale conditie met natuurlijke, veterinaire voedingssupplementen die de zelfhelende kracht van dieren ondersteunen. De TAP Health producten zijn door hun unieke samenstelling orgaangericht en daarom inzetbaar voor specifieke ondersteuning. Ook preventief. Total Animal Products voorziet in de groeiende vraag naar 100% natuurlijke kruidenproducten voor dieren.

Complementaire middelen

Een dier is net als een mens geen optelsom van een aantal organen. Het gaat juist om de onderlinge samenwerking. Hoewel elk orgaan een eigen functie heeft, hebben ze zonder meer effect op elkaar. Als het ene orgaan niet goed functioneert, zal dat gevolgen hebben voor andere organen in het lichaam van het dier. Bij een disfunctie van een orgaan zullen klachten ontstaan die zichtbaar en merkbaar zijn bij het dier. Total Animal Products biedt een breed scala aan producten die elkaar aanvullen en versterken, de zogenaamde complementaire middelen. Ze ondersteunen het zelfhelend vermogen van het dier.

 

4.8 van de 5 uit 40.337 beoordelingen
Snelle levering.

Snelle levering.

Pien, 28-09-19 10:45
Kwam de volgende ochtend al binnen!

Kwam de volgende ochtend al binnen!

Larissa Zwienenberg, 24-06-19 11:10
Fijne afhandeling van de bestelling

Fijne afhandeling van de bestelling

Gertie Glezer-Peters, 08-06-19 07:21
Snelle afhandeling en levering.

Snelle afhandeling en levering.

anoniem, 21-06-19 12:38
Snelle service

Snelle service

Joseph Van Regenmortel, 25-06-19 12:15
Totaal 0 Producten
Totaal 0 Producten
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Totaal 0 producten