*Purina Pro Plan Veterinary Diets

Producten van *Purina Pro Plan Veterinary Diets


"Bij Nestlé Purina wijden we ons aan het verrijken en het verbeteren van de levens van huisdieren en hun baasjes. Purina is een pionier in de wetenschap, er zijn vele baanbrekende ontdekkingen gedaan op het gebied van honden- en kattenvoeding die ons helpen bij het ontwikkelen van innovatieve nieuwe producten. Onze producten stellen u in staat dagelijks aan uw huisdier optimale zorg en voeding te geven.”

Nutritionele innovaties voor honden van Nestlé Purina

Met gepassioneerde toewijding voor het hondenspecies heeft ons deskundigenteam van meer dan 350 dierenartsen en voedingsdeskundigen de afgelopen 120 jaar voorop gelopen bij
doorbraken in ontwikkelingen op het gebied van voeding speciaal bestemd voor honden - vele hiervan hebben geleid tot een herdefinitie van de industriestandaarden. We zijn verantwoordelijk geweest voor de creatie van succesvolle veterinaire tools en nutritionele innovaties die significante klinische voordelen geven, waaronder:

 • Het eerste bedrijf dat gebruik maakte van voeding met eitwitten met een laag molecuulgewicht - zoals in PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS HA Hypoallergenic™ dat helpt bij het diagnosticeren en behandelen van de klinische symptomen van een voedselallergie bij honden.
 • De eerste die gebruik maakte van een voeding met een hoog gehalte aan langeketen-Omega 3-vetzuren voor gezonde gewrichten en een goede mobiliteit – zoals in PURINA® PRO PLAN® JM Joint Mobility™.
 • De eerste probiotische aanvullende voeding voor honden, PURINA® PRO PLAN® FortiFlora, waarvan is bewezen dat het de gezondheid en balans van de darmen bevordert en zorgt voor een ondersteuning van het immuunsysteem vooral tijdens perioden van stress.
 • Het Body Condition Score systeem was eerst ontwikkeld als een meetinstrument tijdens een 14 jaar durende studie die aantoonde dat honden die beperkt worden gevoerd, langer leven; het systeem is sindsdien gebruikt door dierenartsen om de lichaamsconditie van de hond objectief en nauwkeuriger te bepalen, op een manier die eenvoudig kan worden gecommuniceerd met de eigenaar waardoor de naleving wordt gemaximaliseerd.
 • De eerste die gebruik maakte van hoge eiwitgehaltes, waarvan is bewezen dat het zorgt voor het behoud van de spiermassa tijdens aanzienlijk gewichtsverlies bij obese honden – zoals in PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS OM Obesity Management™.
 • Voeding gericht op neuronen, met een speciaal mengsel van voedingsstoffen op basis van triglyceriden met een middellange keten (Medium Chain Triglycerides, MCT's) en waarvan is bewezen dat het zorgt voor een verbetering van de cognitieve functie bij senior honden – zoals in NEUROCARE en ACTI-PROTECT ADULT 7+.

We zijn ten volle bereid om te investeren in de ontwikkeling van nieuwe technologieën die een doorbraak kunnen bewerkstelligen en zowel kunnen worden toegepast op onze diëten als de
wetenschappelijke kennis met betrekking tot hondenvoeding verder vergroten, waaronder:

 • Metabonomics, de systematische kinetische studie van de unieke chemische vingerafdruk van specifieke celprocessen.
 • Expert Care Nutrition, op basis van colostrum, bewezen dat het zowel de lokale als de systemische immuunrespons versterkt, en ook bijdraagt aan het stabiliseren van de microflora van het darmkanaal bij puppy's/kittens en volwassen honden en katten.

Gedreven door ons uiteindelijke doel om ieder aspect van de algehele gezondheid en het algehele welzijn van de hond voortdurend te verbeteren, zijn wij ten volle bereid en toegewijd om te innoveren in de veterinaire voedingswetenschap en daarmee hondeneigenaren in staat te stellen hun honden de optimale zorg en voeding te geven zodat ze een lang en gezond leven kunnen leiden.

Nutritionele innovaties voor katten van Nestlé Purina

We zijn verantwoordelijk geweest voor de creatie van vele succesvolle veterinaire tools en nutritionele innovaties die significante klinische voordelen geven, waaronder:

 • De eerste die een nutritionele oplossing ontwikkelde waarvan klinisch is bewezen dat ze de insulinebehoeften bij diabetische katten drastisch vermindert – PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS DM St/Ox Diabetes Management™.
 • Het Body Condition Score systeem is door Purina ontwikkeld om dierenartsen te helpen de lichaamsconditie van de kat objectief en nauwkeuriger kunnen bepalen.
 • Het eerste bedrijf dat gebruik maakte van voeding met eiwitten met een laag molecuulgewicht - zoals in PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS HA ST/Ox Hypoallergenic™, dat helpt bij het verminderen van de klinische symptomen van een voedselallergie bij katten.
 • De eerste die gebruik maakte van hoge eiwitgehaltes, waarvan is bewezen dat het zorgt voor het behoud van de spiermassa tijdens effectief gewichtsverlies bij obese katten – zoals in PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS OM St/Ox Obesity Management™.
 • De eerste probiotische aanvullende voeding voor katten, PURINA® PRO PLAN® FortiFlora, waarvan is bewezen dat het de gezondheid en balans van de darmen bevordert en zorgt voor een ondersteuning van het immuunsysteem vooral tijdens perioden van stress.

We zijn ook ten volle bereid om te investeren in de ontwikkeling van nieuwe technologieën die een doorbraak kunnen bewerkstelligen en zowel kunnen worden toegepast op onze voedingen als de wetenschappelijke kennis met betrekking tot het specifieke metabolisme van katten verder vergroten, waaronder:

 • RSS (relatieve superverzadiging) -analyse biedt de meest geavanceerde en meest gevoelige meetmethode voor het bepalen van de minerale verzadiging van de urine en het voorspellen van kristalvorming.
 • PURINA's unieke St/Ox urineveiligheid.
 • Metabonomics, de systematische kinetische studie van de unieke chemische vingerafdruk van specifieke celprocessen.
 • Expert Care Nutrition, op basis van colostrum, bewezen dat het zowel de lokale als de systemische immuunrespons versterkt, en ook bijdraagt aan het stabiliseren van de microflora van het darmkanaal bij puppy's/kittens en volwassen honden en katten.

Lees meer over de Veterinary Diets van Purina Pro Plan

4.8 van de 5 uit 40.337 beoordelingen
Heel snel

Heel snel, zoals beloofd thuis geleverd!!!

Hans De Vries, 10-11-19 09:34
Tevreden over product

Tevreden over product

A Lamers, 25-09-19 07:32
Snelle en volledige levering.

Snelle en volledige levering.

Gedesillusioneerde besteller, 22-09-19 14:44
Zeer tevreden

Snelle levering, groot assortiment , leuke website, voordeliger geprijsd dan bij de dierenarts?

A Broekhuizen, 12-06-19 14:41
Altijd snel geleverd

Altijd snel geleverd, juiste product!

joline , 08-10-19 05:24
Totaal 0 Producten
Totaal 0 Producten
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Totaal 0 producten