Purina Pro Plan

Producten van Purina Pro Plan

 

Purina Pro Plan is de voeding voor de gezondheid en het welzijn van uw huisdier op lange termijn. Pro Plan is het beginpunt van een fantastisch leven voor uw hond of kat. U vindt hier de Purina Pro Plan Opticare voeding en de LiveClear voeding.

Purina Pro Plan voor een geweldig leven

Purina Pro Plan is een betrouwbare keuze als u op zoek bent naar voeding die gebaseerd is op geavanceerde, bewezen wetenschap. Geworteld in meer dan 90 jaar passie en expertise.​

Pro Plan is precies zo samengesteld voor hond en kat om het beste uit de hoogwaardige ingrediënten te halen. Zo is er een efficiënte opname van voedingsstoffen. In elke levensfase van hond en kat. Van het ondersteunen van de immuniteit bij puppy's en kittens. Tot het helpen van levenslang welzijn bij volwassen katten en honden. Daarbij heeft de Pro Plan voeding een geweldige smaak waar uw huisdier dol op zal zijn.​

Purina stemt de niveaus van specifieke voedingsstoffen af ​​ op de exacte behoeften van de huisdieren in elke levensfase. Het Purina Pro Plan-assortiment is hiervoor samengesteld. Zo kunnen eigenaren hun huisdieren zinvolle gezondheidsvoordelen. Het welzijn en de levensstijl op de lange termijn wordt hierdoor ondersteund voor een geweldig leven. 

Purina Pro Plan LiveClear voeding voor de kat

Katteneigenaren houden van hun kat. Door een gevoelige reactie op kattenallergenen moeten zij het contact met hun kat soms beperken. Fijn samenleven van mens en dier staat bij Purina voorop. Niets mag dat in de weg staan, ook kattenallergenen niet. Pro Plan LiveClear maakt de allergenenbeheersing mogelijk. Zodat u dichter bij uw kat kan zijn. LiveClear is een revolutionaire kattenvoeding die allergenen op de haren en huidschilfers van katten met bijna 50% vermindert. Om precies te zijn met gemiddeld 47% en dat vanaf de 3e week door het dagelijks voeren van LiveClear.

Hoe werkt Purina Pro Plan LiveClear?

  • Alle katten produceren in hun speeksel het normaal voorkomende allergeen, Fel d1.
  • Pro Plan LiveClear bevat een specifiek eiwit afkomstig van eieren.
  • Dat eiwit bindt zich aan Fel d1, het kattenallergeen.
  • Na 3 weken dagelijks OptiClear voeren merkt u al verschil.

Allergiebeheer met LiveClear

Iedere kat is uniek. Daarom varieert het niveau van Fel d1 dat door elke kat wordt geproduceerd. Zo ook de mate van gevoeligheid van mensen voor deze allergenen. Er is geen pasklare aanpak voor het beheersen van de blootstelling aan allergenen van katten. Elke methode kan een beetje helpen, dus een combinatie van middelen voor allergiebeheer werkt vaak het best. Zo vermindert u de allergenen in uw huis het meest effectief.​ Pro Plan LiveClear is er voor uw kitten, volwassen kat en senior (7+) kat.

4.8 van de 5 uit 40.337 beoordelingen
Snelle levering

Snelle levering, goed product!

Megghane Heersink, 11-06-19 19:52
Snel geleverd

Snel geleverd

Liek Douma, 08-06-19 10:31
Bestelling gekregen op de aangegeven…

Bestelling gekregen op de aangegeven dag en tijd! Leuk dat er ook een paar honden koekjes bijzaten.

H. Kamp, 11-10-19 12:33
Zeer snelle service

Zeer snelle service

mevrouw J. Richardson, 09-06-19 19:40
Snelle en goede service

Snelle en goede service! Bestelling was keurig verpakt en ze hadden er nog wat lekkers voor de...

A.Smits, 23-06-19 07:25
Totaal 0 Producten
Totaal 0 Producten
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Totaal 0 producten